Katalog Kompas Senec

Za vas in vaše stranke smo pripravili nov katalog za sezono 2023-2024 v njem smo obdržali nekaj naših najbolj prodajanih artiklov iz prejšnje sezone in dodali nekaj novih artiklov ki so po našem izboru zanimivi.

Za brandiranje izbranih artiklov lahko na vašo željo poskrbimo mi.

 

  Katalog IMPRESSION

  V katalogu Impression lahko najdete artikle od pisarniške opreme, tehničnih artiklov, steklenic, otroških iger, nahrbtnikov, dežnikov in še mnogo več

  Prav tako pa lahko prebrskate med različnimi blagovnimi znamkami, kot so.

  KONTAKTIRAJTE.

  Katalog INSPIRATION

  V katalogu Inspiration lahko najdete artikle od pisarniške opreme, tehničnih artiklov, steklenic, lončkov, otroških iger, nahrbtnikov, dežnikov in še mnogo več

  Prav tako pa lahko prebrskate med različnimi blagovnimi znamkami, kot so.

   

  KONTAKTIRAJTE.

  poslovna darila

  Katalog Tekstil 

  V našem programu imamo tudi ogromen izbor tekstila. Izbirate lahko med različnimi T-shirt majicami, Polo majicami,  Soft-shell jaknami, Prešitimi jaknami, brisačami za dom ali plažo in še mnogo več.

  Za tisk ali vezenje na vašo željo poskrbimo mi.

   

   

  KONTAKTIRAJTE.

  Tekstil

  Katalog BiC

  Izdelki BiC veljajo za ene najboljših  na svetu, ker se ponašajo z odlično kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Zato smo z ponosom njihov distribuder v Sloveniji. Izdelke BiC lahko popolnoma personilizerate po vaših željah.

   

   

  KONTAKTIRAJTE.

  Katalog ON in Handle

  Oglejte si katalog TURN YOUR BRAND ON 2023 in Katalog HANDLE. V tem katalogu je velik poudarek na vrečkah, nahrbtnikih in flaškah. Seveda je v njem še veliko drugih zanimiv artiklov.

   

   

   

  Za dodatne informacije ali naročilo artiklov iz kataloga nas KONTAKTIRAJTE.

  Kvalitetne vrečke

  Katalog FRUIT OF THE LOOM

  V Katalogu Fruit of the loom lahko najdete različneT-Shirt majice, srajce in polo majice za vso družino. Ves tekstil imate na izbiro v različnih barvnih odtenkih

   

   

  Za dodatne informacije ali naročilo artiklov iz kataloga nas KONTAKTIRAJTE.

  reklamne majice

  Katalog MAIN

  V katalogu MAIN so malenkost dražji artikli toda zelo močen poudarek je na eleganci in kvaliteti. Z artikli MAIN boste naredili zelo dober vtis na vaše poslovne stranke ali vaše zaposlene.

  V katalogu MAIN prav tako najdete nekaj odličnih blagovnih znamk.

  poslovna darila