Kompas Senec d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s prodajo zanimivih, atraktivnih in uporabnih poslovnih in promocijskih daril. Širok izbor in vsakoletne novosti so pravzaprav stalica v naši ponudbi, kakor je stalnica tudi visoka kakovost izbranih artiklov. Ko boste za svoje prijatelje, znance in poslovne partnerje izbirali ustrezna darila, ne pozabite, da imamo v naših poslovnih prostorih urejeno vzorčno sobo, kjer si lahko številne artikle tudi ogledate in otipate. Tako se boste na licu mesta prepričali, da je paleta naših poslovnih in promocijskih daril res široka, kakovostna in vsako leto dopolnjena s številnimi novimi artikli. Vemo namreč, da darilo, ki ga poklonimo drugim, pa najsi gre za katerkokoli priložnost, gotovo govori tudi o nas samih in je odraz našega odnosa do obdarovane osebe. Zato vam pri izbiri skušamo svetovati in usmerjati, saj je pravilno izbrano darilo kar pomemben kamenček v mozaiku prijateljstva in korektnih poslovnih odnosov.

Našo ponudbo zaokrožujemo s storitvami, ki vam bodo vsekakor olajšale nakup poslovnih in promocijskih daril in vam ta dogodek naredile še prijetnejšega. Na vašo željo vam namreč izbrane artikle opremimo tudi z vašim logotipom v različnih tiskarskih tehnikah (sito tisk, tampo tisk, topli tisk, vezenje, gravura, itd.). Ko bomo udarili v roke in posel sklenili v zadovoljstvo obeh, pa bomo izbrane in ustrezno opremljene artikle adnesli na želeni naslov.Prepričani smo, da boste pri nas našli kaj zase oziroma za svoje prijatelje in poslovne partnerje. Pričakujemo vaše naročilo.

Osnovni podatki

Naziv: Kompas Senec d.o.o.

Naslov: Pot na most 3, 1261 Ljubljana – Dobrunje

Matična številka: 5950716000

Davčna številka: SI18844120

Davčni zavezanec: DA

Datum vpisa: 08.08.1996

Telefon 1: (01) 561 73 90

Telefon 2: (01) 561 73 91

E-pošta: kompassenec@siol.net

E-pošta: info@poslovnadarila.si

 

Vabljeni na kavo v naše poslovna prostore, kjer si lahko ogledate ožji izbor poslovnih darila in drugih reklmanih artiklov iz našega progdama