kvalitetni vžigalniki

BIC je mednarodna priznana blagovna znamka, ki izdeluje pisala že več kot 60 let. Njihova pisala visokokakovostna in zaneslijva, zato popolna za vsako marketinško akcijo. Z BIC veste da dobite preizkušeno pero, ki ga bodo vaše stranke z veseljem prejele. Naša ponudba pisal BIC ima velik potencial za blagovno znamko vašega logotipa ali trženjska sporočila. Ponudba vključuje tudi ogromno barv in stiov: Torej, ne glede na to, ali iščete pisalo za izorčitev na sejmu ali ko ste na obisku pri stranki, je pisalo BIC odlična izbira

Vrhunska pisala

BIC je blagovna znamka, ki jo vsi poznajo in obožujejo! Osnovna lastnost katere koli šolske peresnice ali pisarniške omare. BIC izdelki so kakovostni in so priljubljeni v svetu promocijskih izdelkov. Blagovno znamko prepozna debet od desetih ljudi po vsem svetu.

Blagovno znamko BIC je v petdesetih letih prelšnjega stoletja v Franciji ustanovil baron Marcel Bich, ki je razvil kemični svinčnik Cristal. Podjetje je bilo ustanovljeno na načelu preprostosti in učinkovitosti. Cilj je bil ustvariti gladko orodje za pisanje brez napora. Do leta 2005 je bilo prodanih več kot sto milijard pisal Cristal… povprečno 57 vsako sekundo on lansiranja. To je dovolj pisal, da se 40-krat raztegnejo od zemlje do lune.

V programu BIC je ogromno pisal. Najbolj prodajani pa so naslednji.

BIC se je nedavno osredotočil na trajnost. Vsaj verjame v pozitiven vpliv na svet s ponudbo trajnostnih rešitev, ki spoštujejo planet s pametni dizajnom in ustvarjanjem izdelkov, ki trajajo. Paleta Ecolutions ponuja izdelke iz recikliranih materialov, zdaj pa se širi tudi na biorazgradljivo plastiko. Izdelani so v Evropi in ohranjajo nizek vpliv na CO2, zlasti ker tovarna BIC in tiskarne uporabljajo 100% obnovljivo električno energijo.

Več o pisalih BIC in možnostih tiska si lahko preberete v spletnem katalogu Think BIC

BiC vžigalniki

Top 5 v letu 2023

Tekstil top 7

BiC vžigalniki

BiC Pisala

EKO izdelki

Top 5 v letu 2022