kvalitetni v┼żigalniki

BIC je mednarodna priznana blagovna znamka, ki izdeluje pisala ┼że ve─Ź kot 60 let. Njihova pisala visokokakovostna in zaneslijva, zato popolna za vsako marketin┼íko akcijo. Z BIC veste da dobite preizku┼íeno pero, ki ga bodo va┼íe stranke z veseljem prejele. Na┼ía ponudba pisal BIC ima velik potencial za blagovno znamko va┼íega logotipa ali tr┼żenjska sporo─Źila. Ponudba vklju─Źuje tudi ogromno barv in stiov: Torej, ne glede na to, ali i┼í─Źete pisalo za izor─Źitev na sejmu ali ko ste na obisku pri stranki, je pisalo BIC odli─Źna izbira

Vrhunska pisala

BIC je blagovna znamka, ki jo vsi poznajo in obo┼żujejo! Osnovna lastnost katere koli ┼íolske peresnice ali pisarni┼íke omare. BIC izdelki so kakovostni in so priljubljeni v svetu promocijskih izdelkov. Blagovno znamko prepozna debet od desetih ljudi po vsem svetu.

Blagovno znamko BIC je v petdesetih letih prel┼ínjega stoletja v Franciji ustanovil baron Marcel Bich, ki je razvil kemi─Źni svin─Źnik Cristal. Podjetje je bilo ustanovljeno na na─Źelu preprostosti in u─Źinkovitosti. Cilj je bil ustvariti gladko orodje za pisanje brez napora. Do leta 2005 je bilo prodanih ve─Ź kot sto milijard pisal Cristal… povpre─Źno 57 vsako sekundo on lansiranja. To je dovolj pisal, da se 40-krat raztegnejo od zemlje do lune.

V programu BIC je ogromno pisal. Najbolj prodajani pa so naslednji.

BIC se je nedavno osredoto─Źil na trajnost. Vsaj verjame v pozitiven vpliv na svet s ponudbo trajnostnih re┼íitev, ki spo┼ítujejo planet s pametni dizajnom in ustvarjanjem izdelkov, ki trajajo. Paleta Ecolutions ponuja izdelke iz recikliranih materialov, zdaj pa se ┼íiri tudi na biorazgradljivo plastiko. Izdelani so v Evropi in ohranjajo nizek vpliv na CO2, zlasti ker tovarna BIC in tiskarne uporabljajo 100% obnovljivo elektri─Źno energijo.

Ve─Ź o pisalih BIC in mo┼żnostih tiska si lahko preberete v spletnem katalogu Think BIC

BiC v┼żigalniki

Top 5 v letu 2023

Tekstil top 7

BiC v┼żigalniki

BiC Pisala

EKO izdelki

Top 5 v letu 2022