kvalitetni vžigalniki

Odkar je BIC leta 1973 lansiral vžigalnike, je bila varnost na prvem mestu. Vsi vžigalniki BIC(R) so izdelanih v lastnih tovarnah z najsodobnejšo opremo za množično sestavljanje. Vžigalniki BIC® so med proizvodnim procesom podvrženi več kot 50 ločenim samodejnim preverjanjem kakovosti, 25 % časa operaterja pa porabijo za varnostne preglede.

tisk

 

Vzemimo za primer vžigalnik BIC® J26 Maxi. Ima značilno ovalno obliko BIC®, ki so jo oblikovali Marcel Bich in njegovi inženirji, da se popolnoma prilega človeški roki.

 

 

A. Pokrov vžigalnika – Pokrov za vžigalnik BIC® J26 Maxi je izdelan iz jekla. Plamen ščiti pred vetrom, uporabnika pa pred vročino.

 

B. Sklop vžigalnih koles

 

C. Varnostna zaščita – Varnostna zaščita iz nerjavečega jekla, ki je dodana čez vžigalno kolo na vseh vžigalnikih BIC®, jih naredi varne za otroke.

 

D. kremen – kremen dobavlja material za iskre. Narejen je iz kamnine, sestavljene predvsem iz kalcedona in kremena, ima dvakrat daljši življenjski cikel kot kremen drugih znamk in se ne obrabi zlahka.

 

E. Ohišje – Ohišje je narejeno iz Delrin®, inženirske plastike, ki je močnejša od jekla, bolj upogljiva kot aluminij in bolj odporna na kemikalije kot zlato ali srebro.

tisk celega vžigalnika

Vsak vžigalnik na kresilni kamen BIC® ima vedno svetlo rdečo stiskalnico za palec z dobrim razlogom! Uporabnike želimo spomniti, da tudi če gre za izjemno varen vžigalnik, še vedno uporabljajo izdelek, ki povzroča ogenj.

Žepni vžigalniki BIC® J26 zmorejo prižgati 3.000 lučk. Vsi vžigalniki BIC izpolnjujejo ali presegajo mednarodne standarde in regulativne zahteve. Morda so zato do zdaj prodali več kot 35 milijard!

Za celoten izbor promocijskih izdelkov BIC nas lahko kontaktirate na info@poslovnadarila.si Tradicionalni, elektronski ali večnamenski vžigalniki so odlične ideje za različne promocije in so na voljo z možnostmi odtisa, s katerimi bo vaš logotip ali sporočilo postalo vidno!

Top 5 v letu 2023

Tekstil top 7

BiC vžigalniki

BiC Pisala

EKO izdelki

Top 5 v letu 2022